Audi verzekering

De naam Audi komt van de achternaam oprichter August Horch

Audi is de Latijnse naam van Horch. Het logo van de 4 ringen van Auto Union zijn de 4 bedrijven (Audi, DKW, Horch en Wanderer) die zijn samengevoegd in 1932. De inspiratie van deze 4 ringen komen uiteraard van de Olympische spelen die zou werden gehouden in 1936 in Duitsland.

In de tweede wereldoorlog zijn er geen Audi’s gemaakt. Na de oorlog is Audi overgenomen door Mercedes Benz. In de jaren ’60 wilde VW graag Audi overnemen en na twijfel van Mercedes Benz werd hier toch gehoor aan gegeven. De eerste Audi onder VW bewind was de Audi ’60. Dit model werd meteen een succes en toen al werd de term “Vorsprung durch Technik” gebruikt. Zo werd Audi toch een gevreesde concurrent van Mercedes Benz.

Wat betaal jij aan premie voor jouw Audi verzekering?

Bij Jouw autoverzekering kun je gemakkelijk berekenen of je niet te veel premie betaalt voor je Audi. Bereken of je jouw Audi goedkoper kunt verzekeren en sluit de Audi verzekering online af.

Premie Audi verzekering

Veenstra en de Jong Assurantiën biedt een goedkope Audi verzekering aan omdat we vooral online werken. Dat is efficiënt met een prettig voordeel dat de verzekeringspremie laag gehouden kan worden. Niet alleen is de basispremie bij ons erg voordelig, je krijgt tevens een hoge no-claim korting.

Audi Verzekering

Bereken je voordeel of vraag een offerte aan.
Heb je een klassieke Audi? Bereken de premie Audi oldtimer verzekering.

Waarom je Audi verzekering regelen via Jouw Autoverzekering?

Jouw Autoverzekering heeft ruime ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. We hebben al vele tevreden klanten. Je kunt zelf je premie berekenen maar je kunt het ook door ons laten doen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de Audi verzekering afsluiten. Bij ons vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Audi
  • Zelf je polis samenstellen
  • Niet tevreden, binnen 14 dagen mag je de aanvraag annuleren

Je aanvraag wordt meteen in behandeling genomen, daarna ontvangt je snel een bevestiging over voorlopige dekking.  Je kunt dan meteen met een gerust hart verzekerd de weg op. De oude autoverzekering kun je online opzeggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *