Audi verzekering

Waar komt de naam Audi vandaan?

Audi is afgeleid van de achternaam oprichter August Horch

Audi, de Latijnse naam voor Horch, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege dagen van de auto-industrie. Het iconische logo van de vier ringen van Auto Union vertegenwoordigt de fusie van vier toonaangevende Duitse automobielbedrijven – Audi, DKW, Horch en Wanderer – die in 1932 samengesmolten zijn. Deze symbolische ringen vinden hun oorsprong in de geest van de Olympische Spelen die in 1936 in Duitsland zouden plaatsvinden.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog lag de productie van Audi stil, maar na de oorlog nam Mercedes Benz het bedrijf over. In de jaren ’60 ontstond de wens van Volkswagen om Audi te verwerven. Na enige aarzeling van Mercedes Benz gaf men groen licht voor deze overname. Onder het bewind van VW werd de Audi ’60 geïntroduceerd, een model dat meteen veel succes boekte. Het was in die tijd dat de beroemde slogan “Vorsprung durch Technik” voor het eerst werd geïntroduceerd, wat Audi al snel tot een geduchte concurrent van Mercedes Benz maakte.

Wat kost een Autoverzekering voor een Audi?

Wil je weten of je te veel betaalt voor je Audi verzekering? Bij Jouw autoverzekering bieden we je de mogelijkheid om eenvoudig de premie voor je Audi te berekenen en te zien of je een gunstigere verzekering kunt vinden. Je kunt online de Audi verzekering afsluiten en zo zorgen voor de perfecte dekking voor jouw Audi.

Premie Audi verzekering

Veenstra en de Jong Assurantiën biedt een goedkope Audi verzekering aan omdat we voornamelijk online werken. Dat is efficiënt met een prettig voordeel dat we de verzekeringspremie laag kunnen houden. Naast de voordelige basispremie heb je nog een voordeel, namelijk een hoge no-claim korting.

Audi Verzekering

Bereken je voordeel of vraag een offerte aan.
Heb je een klassieke Audi? Bereken de premie: Audi oldtimer verzekering.

Waarom zou je ervoor kiezen om je Audi-verzekering te regelen via Veenstra & de Jong Assurantiën?

Jouw Autoverzekering heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen, en we hebben daarom vele tevreden klanten mogen helpen. Je hebt de mogelijkheid om je eigen premie te berekenen, maar als je dat wilt, kunnen wij dat ook voor je doen. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct je Audi-verzekering afsluiten via ons. Bij ons profiteer je van:

  1. De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Audi.
  2. De vrijheid om je polis naar wens samen te stellen.
  3. Binnen 14 dagen kun je de aanvraag annuleren als je niet tevreden bent.

Zodra je aanvraag binnenkomt, gaan we er direct mee aan de slag, en je ontvangt snel een bevestiging van voorlopige dekking. Hierdoor kun je met een gerust hart de weg op, met de wetenschap dat je goed verzekerd bent. Mocht je een bestaande autoverzekering hebben, kun je deze ook eenvoudig online opzeggen. Bij Veenstra & de Jong Assurantiën staan we klaar om je te helpen bij het regelen van de perfecte Audi-verzekering.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *