Autoverzekering Aegon

Is jouw auto goed verzekerd bij Aegon?

Is een AEGON autoverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vul je wensen in de Autoverzekeringvergelijker, de autoverzekering met de laagste prijs en die met de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Vergelijk of de autoverzekering Aegon het voordeligste is. Je ziet ook meteen wat een autoverzekering van Aegon meer of minder biedt dan andere autoverzekeringen. Ook een AEGON autoverzekering afsluiten gaat heel eenvoudig via de Autoverzekeringvergelijker.

autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekering Aegon opzeggen

Autoverzekering Aegon opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Check je opzegtermijn bij Aegon. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van AEGON

Over AEGON

Aegon is opgericht in 1983 en biedt verzekeringsproducten voor nu en later aan, eventueel met persoonlijk advies. De nadruk ligt op het direct online afsluiten van (auto)verzekeringen en heldere en begrijpelijke informatieverstrekking. Aegon Nederland biedt producten en diensten voor het grootste deel aan via tussenpersonen, adviesbureaus en accountants. Aegon Bank is de verkooporganisatie van Aegon Nederland, particulieren kunnen hier rechtstreeks terecht voor financiële producten. Aegon wordt goed beoordeeld met consumenten. Binnen enkele dagen heb je een nieuwe polis en schade wordt altijd snel en accuraat afgewikkeld.