Autoverzekering Turien

Als je een auto wilt verzekeren heb je veel keus, je kunt de autoverzekeringen vergelijken of je gaat zelf op zoek naar de verzekeraar die het beste bij jouw auto past. We hebben daarom een aantal verzekeraars onder de loep genomen.

Ontdek de perfecte autoverzekering bij Turien

Ben je op zoek naar de ideale verzekering voor jouw auto? Turien biedt een uitgebreide selectie aan autoverzekeringen die perfect passen bij jouw behoeften en budget. Waarom kiezen voor Turien? Hier zijn een paar goede redenen:

Waarom Turien?

  • No-claimkorting tot wel 75%: Bij Turien wordt veilig rijden beloond. Met de royale no-claimkorting bespaar je flink op je premie.
  • Aanschafwaarderegeling tot 3 jaar: Geniet van zorgeloos rijden met de uitgebreide aanschafwaarderegeling. Bij diefstal of total loss vergoedt de verzekeraar de volledige aanschafwaarde tot wel 3 jaar na aankoop.
  • Tweede gezinsauto profiteert mee: De no-claimkorting die je opbouwt geldt niet alleen voor je eerste auto, maar ook voor de tweede gezinsauto. Zo bespaar je dubbel!
  • Pakketkorting: Bij Turien kun je alles in één pakket onderbrengen, dit biedt zowel korting als gemak.

Speciale Verzekeringen

  • Bestelauto’s en Tesla’s: Voor bestelauto’s en Tesla’s bieden wij bijzonder voordelige verzekeringen. Of het nu gaat om een zakelijke bestelauto of een elektrische Tesla, bij Turien ben je aan het juiste adres.
  • Porsche en Exclusieve Auto’s: Bezit je een Porsche of een exclusieve auto met een nieuwwaarde boven de €100.000? Ontdek dan de speciale Porsche verzekering en Premium Autoverzekering voor optimale dekking en service.

Vraag nu een Offerte aan!

Benieuwd naar wat Turien voor jou kan betekenen? Vraag vandaag nog een offerte voor je auto aan.

Brochure Turien autoverzekering
Voorwaarden auto Turien

Flexibele Opties

Bij Turien heb je keuze uit verschillende dekkingen, waaronder WA + beperkt Casco en WA + volledig Casco. Wil je extra bescherming? Kies dan voor aanvullende opties zoals schadeverzekerden inzittenden en rechtsbijstand.

Een klassieke auto ouder dan 10 jaar kan ook bij Turien worden verzekerd. Profiteer van de voordelige tarieven en mogelijkheden voor een online taxatie.

Turien heeft speciaal voor de Porsche de Porsche verzekering. En voor de exclusieve auto met een nieuwwaarde boven de € 100.000, de Premium Autoverzekering.