Bestelauto verzekering

Jouw bestelauto meteen goed verzekeren

Vraag een offerte aan en regel vandaag de bestelauto verzekering. In een paar stappen is de verzekering rond.

offerte autoverzekering

Wij weten als geen ander dat een ondernemer niet te lang met zijn verzekeringen bezig wilt zijn. Maar het moet wel goed geregeld zijn. Wij helpen je graag met een goede bestelauto verzekering.

Wij selecteren de juiste maatschappijen voor het juiste risico. Wanneer je ons belt, word je meteen geholpen door een deskundige medewerker. Wij werken samen met betrouwbare verzekeringsmaatschappijen, zoals Turien, Klaverblad, Aegon, Reaal, Allianz en ASR. Zo kunnen wij je de beste bestelauto verzekering bieden met één van de laagste premies van Nederland. Welke dekking kies je? Wij raden zakelijke klanten aan de aanvullende dekking inzittenden en rechtsbijstand mee te verzekeren.

Voorlopige dekking

Je kunt zelf de premie berekenen als je op de groene knop drukt. Wil je een offerte dan klik je op bovenstaand kenteken. Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel in je mailbox van de bestelauto verzekering. Als je meteen dekking wilt voor je bestelauto dan ontvangt je daarna een bericht van voorlopige dekking. Je kunt ook tijdens kantooruren telefonisch voorlopige dekking aanvragen. Door de week is dit tot 17:30 en op zaterdag kun je de verzekering online regelen.