Goedkope autoverzekering

Op deze website vind je een goedkope autoverzekering voor jouw auto. Je vergelijkt de autoverzekeringen op basis van de door jouw ingevulde gegevens. Druk op onderstaande button, vul een paar gegevens in en het systeem selecteert de beste én goedkope autoverzekering.

Bereken premie auto

Het wordt steeds gemakkelijker om online een goedkope autoverzekering af te sluiten. Maar voordat je een autoverzekering af sluit wil je  weten welke verzekering de beste en goedkoopste is. De hoogte van je maandelijkse premie hangt af van welke dekking je wilt,  je persoonlijke situatie, soort auto en de verzekeraar die je kiest. Het eerste waar je aan moet denken is hoe je de auto wilt verzekeren.

Dekking autoverzekering

In Nederland ben je verplicht om een minimaal een WA-verzekering voor je auto af te sluiten. Met een WA-verzekering ben je verzekerd voor schade die jij met je auto toebrengt aan anderen. De schade aan je eigen auto valt niet binnen de dekking en moet je zelf betalen. Een WA-verzekering is bij alle aanbieders de goedkoopste variant, omdat deze een minimale dekking heeft.

Naast de verplichte WA-verzekering kun je kiezen voor een WA + beperkt Casco of WA + volledig Casco dekking. Een Casco of all-risk verzekering houdt in dat ook schade aan je eigen auto wordt vergoed, ook door eigen schuld.

Beperkt Casco dekking vergoedt ook: – Diefstal of poging tot van je auto – Brand – Ruitbreuk – Natuurschade zoals storm en hagel  – Schade door botsing met wild.

De keuze voor één van deze drie dekkingen is ook afhankelijk van de auto die je wilt verzekeren. Als je auto ouder is dan 10 jaar kies je in de meeste gevallen voor WA dekking. Als je auto jonger is dan 5 jaar dan is het verstandig om de auto uitgebreid te verzekeren, in dit geval is dat WA + volledig Casco.

De keuze voor een bepaalde dekking kan ook persoonlijk zijn. Misschien heeft je auto een hoge dagwaarde en wil je geen financieel risico lopen. Voor de (beperkt) Casco dekking is het belangrijk dat je de juiste dagwaarde opgeeft van de auto. De auto wordt bij deze dekking verzekerd voor de dagwaarde. Daarnaast heb je de optie om je aanvullend te verzekeren voor ongevallen inzittenden, rechtsbijstand.

Persoonlijk contact

Heb je liever persoonlijk contact dan kun je ons bellen, wij vinden het fijn om je te helpen met de goedkope autoverzekering. Onze medewerkers zijn goed op te hoogte van de actuele premies. We bieden je een goede autoverzekering aan met een goedkope premie. Een andere manier is om een offerte in de mail te ontvangen. Je kunt dan rustig de premies vergelijken en zelf kijken wat voor jou het beste is.

Vraag hier een offerte aan voor autoverzekering