Mercedes verzekering

Hier regel je een voordelige Mercedes verzekering

Ben je in het trotse bezit van een Mercedes Benz en zoek je een voordelige Mercedes verzekering? Bereken hieronder jouw premie. Ons kantoor is gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve auto’s zoals de Mercedes.

Premie Mercedes

Altijd de scherpste premie

Wij zijn een onafhankelijk kantoor, we vergelijken continue onze premies met de grote verzekeraars. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar de goedkoopste autoverzekering en de polis met de beste voorwaarden. Aanmelden van je Mercedes is erg eenvoudig .Je kunt bij ons direct de autoverzekering online afsluiten en direct dekking is dan mogelijk. Heb je een exclusieve Mercedes met een nieuwwaarde boven de 80.000,- vraag ons om een offerte, je krijgt dan een offerte voor je auto op maat! Heb je onze hulp nodig of heb je nog vragen dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Mercedes Oldtimer en Youngtimer verzekeringen.
Is je Mercedes ouder dan 25 jaar en gebruik je de Mercedes alleen hobbymatig? Maak dan gebruik van de voordelige oldtimerverzekering. De premie van deze verzekering is een paar tientjes per jaar. Wil je meer weten over deze klassiekerverzekering? Meer informatie op: Mercedes oldtimer verzekering.