Mercedes verzekering

Welkom op de website voor het regelen van de Mercedes verzekering.

Ben je in het trotse bezit van een Mercedes Benz en zoek je een voordelige Mercedes verzekering? Bereken dan hieronder jouw premie. Ons kantoor is gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve auto’s zoals de Mercedes.

Premie Mercedes

Wij zijn onafhankelijk en vergelijken continue onze premies met de grote verzekeraars. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar de goedkoopste autoverzekering en de polis met de beste voorwaarden. Aanmelden van je Mercedes is erg eenvoudig .Je kunt bij ons direct de autoverzekering online afsluiten en direct dekking is dan mogelijk. Heb je een exclusieve Mercedes met een nieuwwaarde boven de 80.000,- vul het contactformulier in, je krijgt dan een offerte voor je auto op maat! Heb je onze hulp nodig of heb je nog vragen dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Mercedes Oldtimer en Youngtimer verzekeringen.
Is je Mercedes ouder dan 15 jaar en gebruik je de Mercedes alleen hobbymatig, wellicht kan jouw Mercedes voordelig verzekerd worden in ons oldtimer of youngtimertarief. Informeer naar de voorwaarden. Heb jij een klassieke Mercedes? Meer informatie op: Mercedes oldtimer verzekering.